Over ons

Wat doen we?

Innerlijke rust geven aan je lichaam door te bewegen of door relaxatie is essentieel voor een evenwichtig en gezond leven. Maar weet je niet hoe eraan te beginnen , maak een afspraak en samen zoeken we naar het juiste beweegplan dat bij u past, laagdrempelig en budgetvriendelijk beweegconcept.
Maakt bewegen geen onderdeel van je leefpatroon uit, maar sta je open voor gedragsveranderingen dan stimuleer ik je hierin en we werken samen aan een goed beweegplan om winst te boeken uit je gezondheid. Je zal ervaren hoe goed bewegen is voor jou en welke positieve effecten dit heeft op lichaam en geest. De coaching zorgt ervoor dat je niet opgeeft wanneer het moeilijker gaat . Elke stap telt!
Daarom start ik ook in kleine groepjes spierversterkende trainingen in functie van je buik, billen en benen .Goed voor je figuur, je energie en je sociale contacten. Start to run 5 km wordt gestart op 02/04/19, vooraf inschrijven via mail is noodzakelijk. Doel is dat bewegen een behoefte van je lichaam wordt waardoor je meer plezier ervaart.

Coach to Move

All progress takes place outside the comfort zone.
Is bewegen toch niets voor u, maar ben je wel op zoek naar innerlijke rust dan biedt de relaxatiemassage of de autogene training het nodige resultaat. ME – TIME ! weg van de drukte ,ontspannen in een rustige omgeving en je bewust worden van je eigen lichaam.

Gerd Van Santfoort

Ik bied op maat gemaakte programma’s aan voor het fysisch en psychisch welzijn van de client(e) met medische ondersteuning

Na een loopbaan van 33 jaar als kinesitherapeute, is het tijd geworden om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik start met mijn nieuwe zaak bij huisartsenpraktijk Ekelenhoek, Clemenceaustraat 76 te 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Beweeg- en revalidatiecoach

Op maat gemaakte programma's...